Magasinet Naturen
Søg
Close this search box.

Nu udkommer Magasinet Naturen – vær med til at fejre udgivelsen

Den 27. april udkommer Magasinet Naturen. Det fejrer vi med en stor åbningsreception på NaturBornholm. Alle er velkommen.
Magasinet Naturen releaseparty
Magasinet Naturen udkommer den 27. april. Det fejrer vi med en stor åbningsreception på NaturBornholm – efterfulgt af arrangementer over hele Danmark i maj og juni.

Kom og vær med på denne festlige dag, hvor vi fejrer udgivelsen af Magasinet Naturen. Se det spritnye magasin, mød andre naturinteresserede og oplev spændende oplæg om opdagelse af nye arter i Danmark og meget mere.

Begivenheden finder sted hos NaturBornholm i Aakirkeby lørdag den 27. april kl. 14 til 16. Der er gratis adgang til museets udstillinger, og vi byder på en forfriskning – og en is til børnene.

Alle er velkommen.

Åbningsreceptionen hos NaturBornholm vil blive efterfulgt af arrangementer over hele Danmark i maj og juni.

Program hos NaturBornholm lørdag den 27. april kl. 14-16

  • Vi byder velkommen og introducerer tankerne og visionerne bag Magasinet Naturen.
  • Præsentation af Magasinet Naturen: Faglig chefredaktør Morten Top dykker ned i udvalgte artikler fra Magasinet. Herunder opdagelse af nye arter i Danmark – fra svampe og insekter til fisk. Og dybdegående artikler om alt fra salamandere og hvaler til havørne, flagermus, plettede humlefluer og krabber.
  • Nyt fra vores syv lokalredaktioner, der dækker hele landet – også Bornholm.
  • Viden fra NaturBornholm: En biolog og formidler giver en indførende forklaring på museets udstillinger og deler spændende historier og viden fra det naturvidenskabelige museum. Desuden løftes sløret for nogle af museets planer.
  • Besøg udstillingen: Efter præsentationerne er der gratis adgang til NaturBornholms udstillinger, hvor gæsterne kan nyde udstillingen i selskab med andre naturglade mennesker.

Vel mødt!

Vil du læse mere? Artiklen i dens fulde længde kan læses i Magasinet Naturen.

Læs også...

Følg Magasinet Naturen