Magasinet Naturen
Søg
Close this search box.
Magasinet Naturen

Bliv sponsor

Vil du være med til at give naturen en stemme?

Magasinet Naturen er skabt af naturinteresserede, drevet af ægte passion for vores naturarv og den stigende interesse i Danmarks vilde natur. Flere danskere har fået øjnene op for de enestående kvaliteter i vores landskab og efterspørger nu mere dybdegående viden.

Dedikeret til at udforske og formidle de seneste iagttagelser inden for naturens flora og fauna, geologi og økologi i hele Danmark. Alt sammen på engagerende måde med smukke billeder, illustrationer og velskrevne historier.

Med 100 sider fyldt med velskrevne tekster, illustrationer og billeder, tilbyder vi et premium produkt med 2 årlige udgivelser.

Gennem vores marketingkanaler og et førsteoplag på 5.000 trykte eksemplarer, sigter vi efter at nå over 20.000 naturengagerede danskere med relevant og engagerende indhold.

Alt dette kan du blive en del af!

Flere forskellige sponsorpakker

Magasinet Naturen tilbyder sponsorpakker i flere priskategorier og fleksible løsninger, hvilket giver mulighed for at vælge den der passer til lige netop jeres virksomhed.

Som sponsor bliver du en del af en væsentlig indsats for at fremme kvalitetsrig formidling af Danmarks vilde natur og giver naturen en stemme. Dit bidrag i magasinet vil bringe læserne tættere på naturen og inspirere dem til selv at udforske den. Som sponsor får du også mulighed for at fremvise dit engagement i den vilde danske natur.

Få mere at vide

Kontakt os og få mere at vide om dine muligheder som sponsor. Send en e-mail til redaktion@magasinetnaturen.dk eller udfyld og send kontaktformularen herunder.

Magasinet Naturen er et nyt toneangivende, visuelt attraktivt magasin, dedikeret til Danmarks vilde natur.

5 grunde til at indgå samarbejde med Magasinet Naturen:

  1. Danmarks eneste naturmagasin, der tilbyder premium formidling af naturvidenskabelig viden i et visuelt tiltalende format med stor gemmeværdi.
  2. Fri for politiske og forretningsmæssige interesser.
  3. En pålidelig kilde til uddannelse og oplysning.
  4. Stor faglig viden om den vilde danske natur, herunder nye arter, statusartikler om sjældne arter og naturgenopretning.
  5. Lokale redaktører og engagerede naturformidlere i hele landet.